8 Серпня 2019
Новини

Мільйонер заплатить 450 000 грн кожному, хто спокусить його наречену

Мільйонер заплатить 450 000 грн кожному, хто спокусить його наречену

Британський мільйонер, що з очевидних причин побажав залишитись анонімним, пропонує 15 тисяч фунтів стерлінгів за те, щоб хтось спробував спокусити його наречену.

Річ у тому, що багач не впевнений, чи дійсно вона його кохає, чи дівчину більше ваблять його статки, передає «Лайф».

Незвичайну вакансію опублікували на сайті лондонського маркетплейсу предметів розкоші HushHush.com. Мільйонер, як постійний клієнт майданчика, зв’язався з його керівництвом, щоб розмістити своє незвичайне оголошення. Потрібен чоловік, який спробує спокусити його наречену. За кругленьку суму, звичайно ж. Так описали завдання на сторінці сайту:

«Відразу до справи: наш клієнт шукає «живця», на якого він спробує «приманити» свою майбутню дружину, щоб розкрити її справжні наміри. Схоже, легким завданням це не буде».

Причиною такої перевірки став зайвий поспіх дівчини в питанні укладення шлюбу. Через те, що раніше обраниць мільйонера цікавили тільки гроші, цього разу він не хоче наступати на ті ж граблі.

До кандидата на роль спокусника вистуваються досить високі вимоги. Так, чоловік мусить бути привабливим, у хорошій фізичній формі та з гарною бородою. При цьому його акторські навички не повинні викликати підозр.

Успішний кандидат буде грати роль красеня-мільйонера, поки не досягне мети. Для цього йому нададуть доступ до преміальної нерухомості, кількох розкішних автомобілів і виділять бюджет, який можна буде витрачати «під час роботи». До речі, пошук кандидата ще триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, стосунки, гроші, великобританія, Курйози
В тему