7 Серпня 2019
Новини

На день села у Вишеньках на Волині покликали стриптизера (фото)

На день села у Вишеньках на Волині покликали стриптизера (фото)

Волинське село Вишеньки святкуватиме день села 10 серпня. На це свято, окрім бандуристів і вокалістів, запросили й стриптизера.

Про це пише Правда. Життя.

Афішу свята в Facebook поширила місцева мешканка Антоніна Клімчук. Свято розпочнеться о 15 години. Виступатимуть духовий оркестр, дует бандуристок, група «Яворина» та інші.

А опівночі місцевих розважатиме стриптизер Mr.Tiko. Це один з найвідоміших виконавців еротичних танців в області.

Як розповіли у Носачевичівській сільській раді, якій підпорядковується село Вишеньки, програму святкування вони узгоджували, але про стриптиз інформації не мають.

Жителька села Антоніна Клімчук, яку в сільраді назвали співорганізаторкою відзначення дня села, повідомила, що виступ танцюриста оплатили місцеві приватні підприємці. 

«Якщо місто може собі дозволити, то чому село не може собі цього дозволити. Якщо люди забажали собі таке. Буде людина виступати о тій порі, коли не буде дітей. Рівень виступу буде скромніший, ніж якби це було в якихось нічних клубах. Як людина гарно затанцює, то чому сільські жінки, які важко працюють і не можуть ходити в ресторани чи клуби, не можуть побачити такий танок? У нас багато приватних підприємців, ми можемо дозволити собі це», – заявила вона. 

Клімчук додала, що танцюватиме Mr.Tiko хоч і ввечері, проте на відкритій території в центрі села, де за офіційними даними мешкає 331 людина. До найближчого містечка – райцентру Рожище з населенням 13 тис. осіб – більше десяти кілометрів.

Містера Тіко звуть Олександр. Він вчився на рятувальника у Харкові.

«Вчився три з половиною роки. Але покинув – не довчився лише рік. Мені завжди подобалися танці. От я й вирішив, що бути рятувальником і жити в казармах – це не моє. Набридло, приїхав танцювати в Луцьк», - згадує Олександр. Вночі, живучи в казармі під час навчання, майбутній Mr.Tiko втікав в туалет, вмикав музику в навушниках… і танцював. Так і вчився рухатися.

Коли повернувся додому і поділився з рідними наміром опанувати колоритну професію, мама, звісно, не підтримала. Мало того: бабуся з дідусем взагалі спілкуватися з внуком перестали. Та, каже Сашко, минулося – звикли, зрозуміли, що нічого страшного.

А ось такий вигляд мають виступи Олександра.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Таблоїд, суспільство, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали