7 Серпня 2019
Новини

Голодний хлопчик викликав поліцію, яка доставила йому піцу (фото)

Голодний хлопчик викликав поліцію, яка доставила йому піцу (фото)

У США маленький хлопчик, який залишився вдома зі своєю сестрою, дуже зголоднів. Про їжу він попросив у службі порятунку.

Про це пише ТСН.

У школах літні канікули, а батьки продовжують працювати, тому малюків доводиться залишати вдома зі старшими сестрами та братами. Так сталося і з хлопчиком з Флориди.

Мама приготувала двом дітям їжі на увесь день і пішла на роботу. Через хороший апетит дітей їжа закінчилася дуже швидко. Коли хлопчик попросив старшу сестру приготувати йому щось нашвидкоруч, та подумала, що малюк може потерпіти.

Однак він вирішив інакше. Хлопчик потайки вкрав телефон сестри і зателефонував у службу порятунку. Жінка, яка відповіла на дзвінок,спочатку подумала, що це розіграш, але припустила, що прохання хлопчика може бути і правдою. Тому вона зв'язалася з поліцією і поцікавилася, чи не можуть вони що-небудь зробити.

Поліцейські прийняли пропозицію: вони заїхали в найближчу піцерію і купили свіжу піцу, яку і повезли хлопчикові. Також вони пояснили хлопчику, з яких причин варто телефонувати до служби порятунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епічний двобій кошенят підкорив мережу (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, суспільство, Фото, Курйози
В тему