7 Серпня 2019
Новини

Завдяки тобі: чи потрібна військовим вдячність простих українців

Завдяки тобі: чи потрібна військовим вдячність простих українців

Українці – нація з колосальним багажем цінностей, які дозволяють їй залишатися унікальною та нездоланною. Особливо в період війни. Однією з них є вдячність військовим, які не жаліють свого  життя та здоров’я заради мирного існування українського люду.

Саме тому українці запровадили флешмоб подяки ветеранам та військових на сході, які охороняють наші кордони. Потрібно при зустрічі з військовими прикласти руку до серця на знак пошани та щирої вдячності своїм захисникам, - інформує спільнота «Завдяки тобі».

Як повідомив ветеран Максим Музика, ветеранів чи військових з передової важко відрізнити від пересічних громадян, які часто одягають камуфляж. Зазвичай військові самі не хочуть відрізнятися від загалу. Однак їх можна помітити за нявністю військових рюкзаків, які не доступні населенню.

«Але їм важливо відчувати вдячність, коли вони повертаються до мирного життя», - наголосив Музика.

На думку журналістки Яніни Соколової, «важливо дякувати заради того, щоб в українців було розуміння цінностей. За останні п’ять років українці зрозуміли, у чому справжня цінність. Тому потрібно дякувати військовим кожного дня прокидаючись і засинаючи».

На питання чи потрібна вдячність самим ветеранам Максим Музика відповів:

«Ветеранам і військовослужбовцям дуже важливо відчувати вдячність від суспільства за те, що вони роблять для нього. Щоб той досвід, який вони отримали, все через що вони пройшли – через смерть, страждання, втрату близьких, побратимів – це не дарма і суспільство цінує те, що вони робили для нього».

Натомість Яніна Соколова закликала не боятися того, що хтось цього не зрозуміє і не думати, що ви можете подякувати негіднику, бо головне самому не бути негідником.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, українці, армія, армія
В тему