7 Серпня 2019
Новини

Зеленський терміново зібрав силовиків на нараду через загибель українських військових

Зеленський терміново зібрав силовиків на нараду через загибель українських військових
 
Президент України Володимир Зеленський проводить термінову нараду з силовиками через загибель українських військовослужбовців в районі Павлополя на Донбасі.

Нарада відбувається в Офісі президента, передає УНІАН.

На нараді присутні секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Данилюк, голова Генштабу Руслан Хомчак і представники ключових підрозділів ЗСУ.

Удень 6 серпня стало відомо, що бойовики обстріляли позиції Збройних сил України з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета в районі населеного пункту Павлопіль, внаслідок чого загинули четверо українських військових.

У зв’язку з цим президент України Володимир Зеленський закликав лідерів «нормандської четвірки» якомога швидше зібратися для відновлення перемовин.

Спецпредставник США Волкер прокоментував порушення перемир'я на Донбасі і загибель 4 військових

Про нове перемир'я на Донбасі Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на сході України за участю представників незаконних збройних формувань домовилась 17 липня, так зване «хлібне перемир'я» розпочалося від початку доби 21 липня уздовж всієї лінії розмежування. Уперше сторони домовились про повний режим тиші, а представник політичної підгрупи в Мінську Роман Безсмертний зазначив, що вогонь на Донбасі домовились припинити «можливо і назавжди». Однак майже одразу обстріли знов почались.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, силовики, нарада, володимир зеленський, армія
В тему