6 Серпня 2019
Новини

Сусідські війни: п'яний чоловік заварив двері сусідці

Сусідські війни: п'яний чоловік заварив двері сусідці

У Кривому Розі п'яний чоловік вирішив заварити двері сусідки. Причиною такого рішення стало те, що вона нібито затопила його квартиру.

Про це повідомляють «Надзвичайні новини» на телеканалі ICTV.

На допомогу він покликав свого кума і разом з ним вирішив «покарати» сусідку.

«Ми вийшли з донькою, попросили зупинити це, тому що це незаконно, на що він відповів: Це не наша справа і він розбирається сам», - розповіла свідок Марина Контар.

Перелякана жінка одразу зателефонувала господині квартири, а та вже викликала поліцію. Мешканці будинку кажуть, що це вже не перша небезпечна затія чоловіка, адже одного разу він перекрив воду до нагрівачів сусідів, через що ті ледь не вибухнули.

Нагадаємо, що у Києві на подвір’ї будинку на проспекті Миру п’яний чоловік влаштував стрілянину. В результаті було поранено двох жінок та чоловіка, їх госпіталізували до медичного закладу з вогнепальними пораненнями різних частин тіла.

Ми писали, що в столиці чоловік вдарив дідуся, забрав його візок, пошкодив ним автомобіль і вдарив хлопчика, який пробігав повз. Дитину та правопорушника, який, імовірно, перебував під дією препаратів, доставили в лікарню.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, сусіди, кривий ріг, Надзвичайні події
В тему