2 Серпня 2019
Новини
Твій корисний сніданок
Сніданок не обов’язково готувати, можна інколи просто з’їсти… банан.
Банани – це швидке і зручне доповнення до поживного сніданку.
Вранці вони сприяють швидкому насиченню. Банани містять стійкий крохмаль.
Організм не перетравлює стійкий крохмаль, тому він проходить через тіло без змін, що допомагає підтримувати здоров'я органів травлення. Нестиглі банани містять більш стійкий крохмаль, аніж стиглі. Останні ж містять більше природних цукрів.
Банани також є прекрасним джерелом калію, який може підтримувати артеріальний тиск у межах норми. Банани гарно поєднуються з горіховим маслом, вівсянкою чи іншою кашею.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Обов'язково робіть це перед сніданком!
23 Жовтня 2023
Рецепт найсмачнішої консервації на зиму
7 Вересня 2023
Чому треба їсти кавун
6 Вересня 2023
Як замаринувати часник: смачні рецепти
23 Серпня 2023
Оригінальний рецепт сирників з манкою на сковороді
18 Червня 2023
Вознесіння Господнє 2023: що приготувати
21 Травня 2023
Великдень 2023: смачні страви до святкового столу
15 Квітня 2023
Харчування військових: опублікували ще сім таємних контрактів
17 Березня 2023