1 Серпня 2019
Новини

Представили унікальний автомобіль із дев’ятьма дверима (фото, відео)

Представили унікальний автомобіль із дев’ятьма дверима (фото, відео)

У Піднебесній проходить розробка унікального автомобіля.

Проект очолює колишній керівник напрямку Jaguar Land Rover, пише Автотема.

Днями компанія Human Horizons представила концепт-кар позашляховика HiPhi 1. Автомобіль буде працювати на електриці та повинен зійти з конвеєра у 2021 році, пише Автотема, посилаючись на Infocar.

Перше, що впадає в очі – це дуже незвичайний дизайн автомобіля. За рахунок відсутності класичного ДВС вдалося збільшити місткість салону. Одним з важливих елементів дизайну й аеродинаміки стали плавці та елементи на передньому бампері, що дозволяють розподіляти потік уздовж автомобіля. Завдяки цьому коефіцієнт лобового опору авто повинен скласти всього 0,28, що значно збільшить стійкість і поліпшить керованість на високих швидкостях.

Автомобіль буде оснащений більшою кількістю електроніки – на даний момент мова йде про 562 датчиках. Очікується, що в салоні встановлять камери з розпізнаванням осіб і датчик запаху для запобігання проникнення в машину сторонніх осіб.

Прототип представлений у вигляді автомобіля з дев'ятьма дверима з електроприводом. Задні двері автомобіля будуть відкриватися в формі крила чайки.

Автомобіль буде володіти спеціальними режимами роботи - наприклад, буде доступний варіант, при якому всі двері почнуть відкриватися одночасно. У режимі «Парад» буде доступно руху автомобіля з «крилами чайки» на невеликій швидкості. Під капотом новинки планує розмістити повністю електричний двигун, що володіє потужністю 268 к.с. і здатний розігнати авто до 100 км/год за 3,9 секунди. Очікується, що завдяки потужним батареям запас ходу складе близько 650 км.

У довгостроковій перспективі Human Horizons планує продавати HiPhi 1 за межами Китаю. Виробництво буде здійснюватися на заводі, який раніше використовувало китайським партнером по спільному підприємству KIA, який в даний час знаходиться в стадії переобладнання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали