1 Серпня 2019
Новини

Скандал на Укрпошті: українців обікрали на тисячі гривень

Скандал на Укрпошті: українців обікрали на тисячі гривень

На Укрпошті знову вибухнув скандал. На цей раз 59-річна співробітниця позбавила людей подарунків на загальну суму 6900 гривень. Жінка витягувала з листів клієнтів подарункові сертифікати і потім обмінювала їх на косметику або парфуми. А подарунки так і не дійшли до адресатів.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Цінні подарункові сертифікати призначались клієнтам косметичних магазинів. Усього було 22 листи, працівниця розкрила абсолютно всі і заволоділа сертифікатами.

«ЧП сталося в кінці 2018 року, коли один з мережевих магазинів косметики та парфумерії перед новорічними святами вислав подарункові сертифікати своїм клієнтам. Однак привітання так і не дійшли до адресатів, а в Оболонське управління поліції звернулися представники магазину з претензіями на поштове відділення, співробітники відділення якого надавали послуги з пересилання листів», - розповіли в поліції.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Тепер «спритній» працівниці загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, укрпошта, скандал, крадіжка
В тему