1 Серпня 2019
Новини

«Шарія і Дубинського дивитися – себе не поважати»: Яніна Соколова дала пораду фанатам скандальних блогерів

«Шарія і Дубинського дивитися – себе не поважати»: Яніна Соколова дала пораду фанатам скандальних блогерів

Днями блогери Анатолій Шарій і Олександр Дубинський зробили випад на відому українську журналістку Яніну Соколову Соколову через Медведчука та 1+1.

Дубинський, зокрема, заявив, що Соколова  «Записала х*йню!». Наразі журналістка  прокоментувала галас, викликаний блогерами.

Про це вона висловилася на своїй сторінці в соцмережі.

Перш за все, вона помітила, що дивитися ролики Шарія, - не поважати самого себе, і порадила українцям утриматися від цього.

Крім того, Соколова відповіла і на звинувачення Дубинського в спробі потрапити на роботу на канал олігарха Ігоря Коломойського «1+1», який називала проросійським і ватним.

«Бреше між краплями як завжди) Чув дзвін, а не знає, де він. Ми робимо пілоти для декількох платформ щоб розширити сітку Вечір з Яніною Соколовою. Щоб якомога більше людей змогли чути антипропаганду», - підкреслила Яніна.

За її словами, частина глядачів серед іншого пропонувала запустити передачу і на «1+1», однак, ніякого конкретного рішення поки прийнято не було.

Нагадаємо, що раніше Анатолій Шарій підняв галас довкола слів Соколової, яка порівняла Дубинського з кумом президента РФ Віктором Медведчуком, оскільки обидва вони мають «ватяну» проросійську аудиторію.

У відповідь Дубинський вирішив «викрити» патріотичну позицію Яніни Соколової.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, анатолій шарій, олександр дубинський, яніна соколовська, соколова яніна, віктор медведчук, ігор коломойський, Курйози, Відео
В тему