31 Липня 2019
Новини

Дівчині, які повідомила про згвалтування, загрожує в'язниця

Дівчині, які повідомила про згвалтування, загрожує в'язниця
 
Суд на Кіпрі схвалив рішення про арешт 19-річної жительки Великої Британії, яка раніше заявила, що її зґвалтували 12 ізраїльських підлітків в курортному місті Ая-Напа. Тепер її саму звинувачують у нанесенні шкоди суспільству. Дівчині загрожує штраф і до 1 року позбавлення волі.

Про це пише ВВС.

Суд у справі 12 ізраїльських підлітків віком від 15 до 20 років, яких звинувачували у груповому зґвалтуванні, відбувся 18 липня. Понад тиждень вони перебували під попереднім арештом, а згодом усіх звільнили без висунення звинувачень. Зрештою дівчина відкликала свій позов проти підлітків. Правоохоронцям вона пояснила, що була обурена тим, що коли вона займалась сексом з хлопцями, деякі з них знімали процес на відео.

Тепер хлопці планують подати на британку до суду за неправдиві звинувачення. Сама дівчина перебуватиме під арештом щонайменше до 7 серпня — на цей день призначене наступне судове засідання за її справою. Якщо суд вирішить, що вона надала неправдиві звинувачення британці загрожує штраф до 1 року позбавлення волі.

Кіпрський суддя назвав цю справу тривожною, оскільки через такі обвинувачень з боку дівчини в ізраїльських підлітків тепер підірвана репутація.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, згвалтування, суд, підлітки
В тему