Сьогодні, 11:53
Новини

Справу керівниці Хмельницької МСЕК передали до НАБУ

Справу керівниці Хмельницької МСЕК передали до НАБУ

Кримінальне провадження за підозрою керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, депутатки Хмельницької облради Тетяни Крупи у незаконному збагаченні передали до Національного антикорупційного бюро.

Про це журналісту «Слово і діло» розповіли співрозмовники в антикорупційних органах.

За їхніми словами, справу передали за підслідністю, оскільки Крупа крім посади у МСЕК також є депутаткою облради, які підслідні НАБУ і САП. Також її підозрюють у незаконному збагаченні, що теж є підслідністю антикорупційних органів.

Наразі адвокат Крупи оскаржує запобіжний захід у вигляді взяття під варту в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду.

Раніше Печерський районний суд Києва відправив у слідчий ізолятор керівницю Хмельницької МСЕК на два місяці. Альтернативою їй визначили 500 млн грн застави.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань і Офіс генерального прокурора викрили Крупу на незаконному збагаченні. Під час обшуків у неї знайшли 6 млн доларів готівки, прикраси та брендові речі. Керівниця Хмельницької МСЕК намагалася позбавитися частини грошей, викинувши у вікно дві сумки з пів мільйоном доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: набу, хмельницький, Корупція, хмельницький, дбр, суд
В тему