Твій корисний сніданок
Приготуйте на сніданок тартін по-англійськи.
Це такі самі гарячі бутерброди, але з по-королівськи розкішним смаком, пише Metro.
Їх не приготуєш нашвидкуруч, але й довго стояти біля плити не доведеться. Куряче філе для тартіна ще з вечора відбивають, маринують в оливковій олії зі спеціями та сіллю. Вранці на пательні обсмажують спочатку бекон, а потім на натопленому з нього жирі — м’ясо.
Поки воно готується, робимо соус для тостів: змішуємо йогурт і гірчицю (пропорція 3:1), перець, сіль. Вихідного дня в поливку можна вичавити невеличкий зубчик часнику. На один з підсушених змазаних соусом тостів викладаємо пошарово лист салату, кілька кружалець помідора, шматок приготованого м’яса, бекон. Поливаємо соусом і закриваємо другим шматком тоста. Тартін потребує англійської витримки в поїданні, котра приходить із досвідом, адже страва неймовірно смачна!
Якщо всі запропоновані варіанти видаються вам складними й не такими вже швидкими, приготуйте на сніданок некруте яйце і тост. Це ситна, корисна і незабарна страва.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.