29 Липня 2019
Новини

Розповіли, у скільки обійдеться навчання депутатів у Трускавці

Розповіли, у скільки обійдеться навчання депутатів у Трускавці

Глава «Слуги народу» Дмитро Разумков розповів, що навчання для депутатів від «Слуги народу» відбудеться у найдорожчому готелі Трускавця. 

В «Rixos Prykarpattya» вартість номера починається від 3500 грн за добу, пише LB.

«Була принципова позиція вивезти наших депутатів за межі Києва, тому що це буде зовсім інша робоча обстановка. На жаль, під Києвом ми не знайшли бази, де можна розмістити таку кількість людей», - сказав Разумков.

Він додав, що винайняли те, на що була можливість, враховуючи брак часу.

«Винайняли те, на що у нас була можливість винайняти. Ну ви ж не знаєте, скільки часу в нас було, на жаль, для підготовки цього заходу», - сказав лідер партії.

Загальну вартість навчання і перебування в готелі політик не назвав, пояснивши це тим, що не відповідає за бухгалтерські витрати партії.

У санаторно-готельному комплексі Трускавця «Ріксос» почалося тижневе навчання для майбутніх депутатів від партії «Слуга народу». Організовує його Київська школа економіки. Депутатів розділили на 30 груп по 8-10 людей.

Це буде тижневий інтенсив. В основі його методики — Гарвардський курс викладання економіки для дорослих.

Новообраним депутатам упродовж тижня з 8:30 до 21:30 читатимуть лекції професори Київської школи економіки та визнані на ринку праці фахівці. Також «студенти» опрацьовуватимуть здобуті знання в групах для того, аби закріпити їх. На день передбачено три перерви по 20 хв та час на обід та вечерю (по 1 годині), але і на цей час нардепам даватимуть завдання.

Лекції читатимуть саме у Трускавці, тому що в Україні наразі «немає комплексів, які можуть забезпечити одночасне навчання майже трьох сотень людей».


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, навчання, трускавець, слуга народу, депутати
В тему