27 Липня 2019
Новини

Затоплені лікарні, автовокзал та півсотні будинків: як Рівне бореться з наслідками негоди (фото, відео)

Затоплені лікарні, автовокзал та півсотні будинків: як Рівне бореться з наслідками негоди (фото, відео)

Вчора, у п’ятницю, 26 липня, Рівне через сильну зливу затопило. Негода тривала з 13:30 до 15:00, тобто за дві з половиною години затопило 54 житлових та 17 адміністративно-громадських будівель.

Як повідомили у ДСНС, над ліквідацією наслідків негоди працювали 52 людини, було задіяно 21 одиницю спеціальної техніки.

Найперше в Рівному рятувальники працювали в пологовому будинку, лікарнях, поліклініках, музеї, обласному архіві та бібліотеці. Внаслідок зливи у Рівному затопило й автовокзал. 

«Ситуація з підтопленням під контролем рятувальників і постійно моніториться. Вживаються першочергові заходи по наданню допомоги населенню. Роботи тривають», - повідомляє прес-служба ГУ ДСНС. 

На деяких вулицях міста злива повимивала асфальт, тому дорожнє покриття потребує капремонту. Однак після затоплень власних авто, ця проблема не головна для водіїв, адже чимало з них після негоди і досі розшукують номерні знаки.

Однак від зливи оговтується не тільки Рівне, а й прилеглі села. Найбільше постраждало село Бармаки, де поблизу людських осель дощова вода утворила ціле озеро. Саме тому рятувальникам довелося викачувати воду не лише з приватних будівель, а й сільськогосподарських угідь.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, будинок, рівне, погода, Надзвичайні події, лікарня
В тему