27 Липня 2019
Новини

Кастинг для одеситів: Зеленський запропонував на людський вибір 5 претендентів на голову ОДА

Кастинг для одеситів: Зеленський запропонував на людський вибір 5 претендентів на голову ОДА

Президент України Володимир Зеленський запропонував одеситам обрати нового голову ОДА з 5 кандидатів.

Пост опублікований на офіційній сторінці в Facebook.

«Добрий день, Одещина! Як і обіцяв, звертаюся до вас за порадою щодо кандидатури голови Одеської ОДА. Ми відібрали п'ять претендентів. Що скажете про цих осіб?» - заявив Зеленський.

Кандидати на пост глави Одеської ОДА від Слуги Народу:

1. Андрій Андрейчиков, 41 рік. Має вищу освіту за фахом «Правознавство». В минулому - керівник ряду підприємств. З 2016 року - керівник громадської спілки «Українська асоціація вторинних металів і ресурсів».

2. Тетяна Петракевич, 37 років. Психолог за освітою, слухачка Української школи політичних студій. Громадська активістка, волонтер, підприємець, засновник і директор одеської «Відкритої європейської школи».

3. Ольга Квасницька, 44 роки. Юрист за освітою, пише докторську дисертацію. Мама чотирьох дітей. Депутат Одеської міськради. Має досвід управління компаніями. Зараз викладає в Національному університеті «Одеська юридична академія» і є головою благодійного фонду «Французький бульвар».

4. Куций Максим, 36 років. Вищу освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України. Підприємець, працював у банківському секторі, поки - власник і директор інвестиційної компанії.

5. Максим Болдін, 44 роки. Кандидат юридичних наук. Громадський діяч, депутат Одеської міської ради V скликання, у свій час очолював її юридичне управління. Голова Вищої ревізійної комісії адвокатури та керуючий партнер юридичної фірми.

На разі думки одесит розбіглися. Найбільше підтримки отримали Тетяна Петракевич та Максим Болдін. Що й непередбачувано, жінку пропонує більшість жінок з проханням встановити гендерну рівність в регіоні. Дехто з одеситів такий кастинг сприйняв з гумором і пропонували за зовнішньою красою, фоткою, дехто пропонував цілком інші кандидатури, бо ці не всім були відомі. Чи визначуться одесити і кого оберуть покаже час.

Нагадаємо, що Глава Офісу Президента України Андрій Богдан звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням звільнити Віталія Кличка з посади голови КМДА. Справа в тому, що згідно із законом глави місцевих адміністрацій повинні скласти повноваження перед новообраним Президентом.

Натомість на Волині на 24-ій позачерговій сесії Волинської обласної ради обранці громади вибирали нового голову облради. Шляхом  таємного голосування визначали нового голову обласної ради. У результаті на цей пост обрали депутатку й очільницю бюджетної комісії ради Ірину Вахович, яку висунула на посаду фракція «УКРОПу». За Вахович проголосували 55 колег, не підтримали її кандидатуру двоє. Всього в складі ради 64 обранці.   



Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, володимир зеленський, кастинг, одеса
В тему