26 Липня 2019
Новини

Модель з Дніпра оголиться на мості, якщо Філатов виграє парі у Зеленського

Модель з Дніпра оголиться на мості, якщо Філатов виграє парі у Зеленського

Про парі президента України Володимира Зеленського з мером Дніпра Борисом Філатовим знає вже вся країна. 26 липня історія отримала несподіване продовження.

Фотомодель з Дніпра Ася Малкович вирішила підтримати свого мера і пообіцяла роздягнутись, якщо той зуміє відкрити реконструйований міст до Дня міста, пишуть «Вісті».

«Мер Дніпра через парі з президентом повністю перекрив Центральний міст на ремонт до 14 вересня. На одному з букмекерських сайтів приймаються ставки на перемогу в цій суперечці. Коефіцієнт на перемогу мера в цей момент удвічі менший. Я на підтримку людей, які зробили ставки на відкриття моста в строк, укладаю парі. Якщо 14 вересня міст у Дніпрі буде зданий у дію, то 15 вересня о 08:00 ми з Давидом Дубинським повторимо цю зйомку без одягу», – написала дівчина в соціальній мережі, опублікувавши фото на мосту.

До слова, під час візиту в Запоріжжя Володимир Зеленський також посперечався з гендиректором ДП «Укргідроенерго» Ігорем Сиротою про те, що за кілька місяців буде відремонтований міст через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі.

Тим часом букмекери продовжують заробляти на політиці. Приводом для нових ставок послужило парі Володимира Зеленського, яке він уклав уже двічі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, парі
В тему