26 Липня 2019
Новини

Учасницю Олімпійських ігор затримали за перевезення 50 кілограм наркотиків

Учасницю Олімпійських ігор затримали за перевезення 50 кілограм наркотиків

Голландська легкоатлетка Мадія Гафур була затримана в Німеччині з 50 кілограмами наркотиків.

Гафур була арештована 18 червня. Наркотики були знайдені в багажнику її машини, коли вона намагалася перетнути кордон між Німеччиною і Голландією. Вартість знайдених наркотичних речовин оцінюється в 2 мільйони євро.

Лише 18 липня стали відомі подробиці її арешту, а до цього правоохоронним органам не вдавалося ідентифікувати особистість легкоатлетки.

26-річна Мідія Гафур в складі збірної Нідерландів на Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро виступала в естафеті 4 по 400 метрів.

Нагадаємо, на початку липня у Великобританії у віці 39 років помер шейх Халід бін Султан аль-Касімі – син правителя емірату Шарджі в ОАЕ, Султана III бін Мухаммада аль-Касімі. Тіло шейха знайшли на підлозі ванної в його пентхаусі, навколо лежали шприци, а на руці був пов’язаний галстук. Повідомляється, що поліція виявила в будинку важкі наркотики. Свідки стерджують, що там пройшла галаслива вечірка, на якій гості зловживали забороненими речовинами і займалися сексом. Старший брат аль-Касімі помер від передозування героїном в 1999 році у віці 24 років, після чого Халід залишився єдиним сином і спадкоємцем Султана.

А напередодні у Києві співробітники поліції вилучили партію кокаїну вагою 400 кг. За попередньою оцінкою, вартість білого порошку, який несе смерть, становить близько 60 млн доларів.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, НП, наркотики, олімпійські ігри, затримання, німеччина
В тему