26 Липня 2019
Новини

40 мільйонів гривень коштуватиме будинок для військових, який побудує…священник

40 мільйонів гривень коштуватиме будинок для військових, який побудує…священник

На Львівщині, Яворівському району, у Старичах, фірма священика з Києва побудує будинок для військових.

Про це повідомило антикорупційне видання «Наші гроші. Львів».

Загалом за виконані роботи підприємству заплатять 38,07 млн грн. Як повідомляється, західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління уклало угоду на будівництво житлового багатоквартирного будинку в селі Старичі  з ТОВ «Проектно-будівельний альянс» за 38,07 млн грн. Про це зазначено на сайті електронних закупівель Prozorro.

Окрім фірми-переможниці, у торгах взяло участь ще одне підприємство «НВП фірма «Будіндсервіс». Однак воно запропонувало ціну на 3,27 млн грн вищу, ніж переможець торгів.

Згідно з тендерною документацією, «Проектно-будівельний альянс» має побудувати 4-поверховий багатоквартирний будинок до кінця 2020 року. Підготовчі роботи з будівництва планують почати вже 6 серпня поточного року.

Як зазначає видання, кінцеві бенефіціари компанії – Катерина Шарапова та Тарас Мельник. Він також є настоятелем Свято-Миколаївського храму на Татарці в Шевченківському районі міста Києва та першим заступником голови Синодального управління військового духовенства Православної Церкви України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, львів, релігія, львів, львів, армія, львів
В тему