Приготуйте на сніданок яблучні оладки.
Складові
Яблуко – 2 шт.


Яйця – 2 шт.
Цукор – 1-2 ст.л.
Ванільний цукор – за смаком
Борошно – 0.5-1 склянки
Сода – на кінчику ножа
Олія – для смаження.
Як приготувати яблучні оладки
Великі яблука без шкірки натираємо на великій тертці.
Додаємо яйця, цукор, ванільний цукор і соду. Все перемішуємо.
Поступово додаємо борошно – тісто має вийде консистенції густої сметани.
На розпечену сковороду, змащену олією, викладаємо оладки і смажимо до рум’яної на середньому вогні з обох сторін.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Неякісні консерви для ЗСУ: що відомо про скандал
14 Жовтня 2024
Обов'язково робіть це перед сніданком!
23 Жовтня 2023
Рецепт найсмачнішої консервації на зиму
7 Вересня 2023
Чому треба їсти кавун
6 Вересня 2023
Як замаринувати часник: смачні рецепти
23 Серпня 2023
Оригінальний рецепт сирників з манкою на сковороді
18 Червня 2023
Вознесіння Господнє 2023: що приготувати
21 Травня 2023
Великдень 2023: смачні страви до святкового столу
15 Квітня 2023
Харчування військових: опублікували ще сім таємних контрактів
17 Березня 2023