25 Липня 2019
Новини

На Рівненщині BMW збив восьмирічного велосипедиста (фото)

На Рівненщині BMW збив восьмирічного велосипедиста (фото)

Пригода трапилася у Березнівському районі.

До поліції учора, 24 липня, близько 20 години надійшло повідомлення про автопригоду в селі Малушка за участю легкового автомобіля і дитини, повідомляють у рівненській поліції.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «BMW 7501», 25-річний житель селища Володимирець, на автодорозі «Рівне-Сарни-Староконстянтинів» допустив наїзд на восьмирічного велосипедиста, який рухався узбіччям і раптово вирішив перетнути проїзну частину.

Дитину без свідомості доставили до лікарні з тяжкою черепно-мозковою травмою, множинними травмами голови. Стан хлопчика медики оцінюють як тяжкий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль та велосипед поміщені на територію Березнівського відділення поліції. Водій за результатами освідування був тверезий.

«Шановні батьки та дорослі! Поліцейські вкотре наголошують, що рухатися по проїзній частині на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку. Велосипедист — повноправний учасник дорожнього руху та зобов'язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху.

Бережіть здоров’я і життя своїх дітей та власне!» – закликають у поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Фото
В тему

Останні матеріали