24 Липня 2019
Новини

В Європі 18 000 мисливців хочуть уполювати Лохнеcське чудовисько

В Європі 18 000 мисливців хочуть уполювати Лохнеcське чудовисько

У європейському сегменті Facebook набирає обертів кампанія, яка закликає якомога більше людей взяти участь у пошуках Лохнеcського чудовиська.

Акція запланована на 21 вересня, і вже 18 тисяч осіб заявили, що мають намір вирушити на пошуки водяного монстра. Як зазначають «Вісті», ще 38 тисяч європейців подумують про те, щоб приєднатися до мисливців.

Британське Національне королівське товариство порятунку на воді б’є тривогу. Служба порятунку попереджає, що пошуки чудовиська можуть бути небезпечними, адже озеро дуже глибоке і холодне. Рятувальники – причому всі вони волонтери-добровольці – кажуть, що не зможуть упоратися з інцидентами на воді, якщо на озері будуть тисячі людей, позаяк у них немає таких ресурсів, як у американської армії.

Причому тут США? Річ у тому, що ідея була запозичена від аналогічної кампанії в американському сегменті Мережі «Взяти штурмом Зону 51». Там закликають тисячі людей одночасно увірватися на базу ВПС США № 51, розташовану на півдні штату Невада. Як вважається, саме там уряд США приховує всі збиті НЛО і трупи прибульців. Кампанія «Взяти штурмом Зону 51» сподівається дізнатися правду про це.

Представниця RNLI на озері Лох-Несс сказала: «Може здатися, що за відсутності американських вояків штурмувати Лох-Несс менш небезпечно, ніж Зону 51, але у нас тут своїх проблем вистачає. Наш рятувальний катер Atlantic 85 дуже ефективний, але його одного недостатньо для такого скупчення народу», – попередила вона, додавши, що якщо забути про всі жарти про Лохнесське чудовисько, варто мати на увазі деякі факти про озеро. А саме: озеро дуже глибоке і досить холодне – середня температура води в ньому всього 6 градусів Цельсія. Погода тут дуже мінлива, і хвилі іноді досягають чотирьох метрів у висоту. Крім того, оскільки озері не солоне, якщо людина опиниться у воді, їй буде складніше триматися на поверхні.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, великобританія
В тему