24 Липня 2019
Новини

Сусіди страждають: у Ковелі роми влаштували в квартирі «табірну купальню»

Сусіди страждають: у Ковелі роми влаштували в квартирі «табірну купальню»

Мешканці багатоквартирного будинку скаржаться на сусідів, до яких ходить митися «весь табір».

«Ковельводоканал» вимагає від мешканців багатоповерхівки оплатити перевитрату води по будинку, але громадяни кажуть, що її стільки не використовують, пише «Район.Ковель».

Цю проблему озвучив ковельчанин Василь Козак на засіданні постійної депутатської комісії Ковельської міської ради з питань житлово-комунального господарства.

За його словами, із червня місяця він тричі ходив у «Ковельводоканал», щоб отримати квитанцію, скільки ж платити за воду, згідно з показами лічильника, але все безрезультатно.

Йдеться про будинок № 3 на вулиці Мічуріна. Власникам квартир надходять з комунального підприємства «суворі» повідомлення, що треба негайно сплатити за воду, бо зафіксовано її перевитрачання по будинку, в якому, до речі, проживають в основному люди пенсійного віку.

«В одній квартирі живуть роми, але вони лічильника не ставлять і там в них миється весь їхній табір, використовуючи воду. Питаю у дільничного: «Звідти той табір взявся?» Відповідає: «Це ті роми, що живуть в Ковельському, Старовижівському і Камінь-Каширському районах». Ну це дуже приємно, що міська влада оздоровлює ромів. Справа благородна. Ми – «За», але тільки не за рахунок пенсіонерів, які проживають в будинку. Розумієте?! А ці всі комунальні служби даним питанням не цікавляться», – нарікає Василь Козак.

Депутатська комісія скерувала його звернення начальнику управління капітального будівництва та ЖКГ виконкому Андрію Стернічуку, щоб заявнику надали відповідь. Хоча Василь Козак каже, що туди вже звертався, але теж, як з «водоканалом», безрезультатно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, ковель
В тему

Останні матеріали