24 Липня 2019
Новини

Вже рік, як розписані: Потап і Настя усіх «обвели» зі своїм весіллям (фотодоказ)

Вже рік, як розписані: Потап і Настя усіх «обвели» зі своїм весіллям (фотодоказ)

З’ясувалося, скільки найяскравіша пара українського шоубізу приховували свій шлюб. Адже розписалися Потапенко і Каменських задовго до травневого весілля. 

Виявляється, що співачка Настя Каменських і шоумен Олексій Потапенко, які відгуляли весілля 23 травня 2019 року, насправді зовсім скоро святкуватимуть ситцеву річницю шлюбу. Адже артисти розписалися набагато раніше, ніж влаштували бучну гулянку в дорогому ресторані під Києвом, пише the Lime.

У розпорядженні  видання опинився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому, а саме – 18 жовтня 2018 року.

Відзначимо, Потап і Настя роками приховували стосунки. Артисти зіграли весілля лише цьогоріч у травні, а до цього часу відмовлялися навіть коментувати чутки про свій роман. Також ігнорували натяки преси на їхнє скоре весілля. І лише в день торжества Потап випустив романтичне відео, в якому публічно заявив про любов до Насті.

А Каменських у свою чергу подякувала продюсеру за те, що він оберігав її від зайвих очей і слів, а також за те, що погодився тримати їхнє кохання у секреті.

Весілля Насті Каменських і Потапа пройшло в заміському ресторанному комплексі Fabius, куди з’їхалися всі «вершки» українського шоу-бізнесу. Після чого закохані на приватному літаку вирушили у весільну подорож. Свій медовий місяць новоспечене подружжя провело в Туреччині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, настя каменських, олексій потапенко
В тему