24 Липня 2019
Новини

В Україні почали продавати «глазуровані» бюсти Зеленського (фото)

В Україні почали продавати «глазуровані» бюсти Зеленського (фото)

Таке блискучо-біле погруддя Зе!Президента із гіпсу коштує не мало – 2000 грн.

В Україні почали продавати бюсти президента Володимира Зеленського. Придбати Зе-погруддя, виготовлене із гіпсу, можна на популярному сайті купівлі-продажу, як заявлено в оголошенні, офіційний старт продажів – 25 липня. Один бюст коштує близько 2000 гривень. Скульптура, за твердженням автора оголошення, важить 2,5 кг, висота її становить 23 см, передає «Страна».

«Відмінний і унікальний подарунок, прекрасно прикрасить ваш робочий стіл і інтер’єр. Уперше в Україні, офіційні продажі стартують 25 липня, придбайте за найвигіднішою ціною зараз! Виготовлений зі скульптурного гіпсу, покритий трьома шарами лаку, сухозлітним золотом. Представлений у трьох кольорах: мармур , слонова кістка глянець, слонова кістка матовий», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сам Зеленський під час своєї інавгурації говорив, що «президент – це не ікона», і попросив чиновників і депутатів повісити в кабінетах фотографії не його, а своїх дітей.

«Я дуже хочу, щоб у ваших кабінетах не було моїх зображень, не було, будь ласка, моїх портретів, бо президент не ікона, це не ідол, президент – це не портрет», – сказав тоді Зеленський.

Раніше ЗМІ писали, що китайці почали штампувати Зеленського на футболках, чашках і чохлах. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Фото
В тему