23 Липня 2019
Новини

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Легкий салат зі шпинату з ніжною, кисло-солодкою ноткою яблук і журавлини – ідеальний салат для підтримки гарної фігури і бадьорого настрою.

Складові

Волоські горіхи – 100 г

Журавлина сушена – 30 г

Шпинат чи салат – 30 г               

Сир фета – 30 г

Рослинна олія – 3 ст.л.

Яблучний оцет – 1 ч.л.

Яблучний сік – 1 ст.л.

Яблуко червоне – 1 шт.

Яблуко зелене – 1 шт.

Перець – за смаком

Мед – за смаком

Сіль – за смаком.

Як приготувати салат зі шпинату з яблуками, журавлиною та горіхами

Шпинат промиваємо, обсушуємо і рубаємо великими шматочками (або використовуємо цілі листки, якщо вони маленькі).

Яблука нарізаємо скибочками.

Змішуємо в мисці шпинат, скибочки яблук, кришену фету, рубані ядра волоських горіхів і сушену журавлину.

Солимо і перчимо.

Для заправки з’єднуємо рослинну олію, оцет, яблучний сік, сіль і мед.

Заправляємо салат заправкою, перемішуємо і подаємо.

Все про: суспільство, сніданок, харчування, рецепти
В тему

Останні матеріали