Твій корисний сніданок
Легкий салат зі шпинату з ніжною, кисло-солодкою ноткою яблук і журавлини – ідеальний салат для підтримки гарної фігури і бадьорого настрою.
Складові
Волоські горіхи – 100 г
Журавлина сушена – 30 г
Шпинат чи салат – 30 г
Сир фета – 30 г
Рослинна олія – 3 ст.л.
Яблучний оцет – 1 ч.л.
Яблучний сік – 1 ст.л.
Яблуко червоне – 1 шт.
Яблуко зелене – 1 шт.
Перець – за смаком
Мед – за смаком
Сіль – за смаком.
Як приготувати салат зі шпинату з яблуками, журавлиною та горіхами
Шпинат промиваємо, обсушуємо і рубаємо великими шматочками (або використовуємо цілі листки, якщо вони маленькі).
Яблука нарізаємо скибочками.
Змішуємо в мисці шпинат, скибочки яблук, кришену фету, рубані ядра волоських горіхів і сушену журавлину.
Солимо і перчимо.
Для заправки з’єднуємо рослинну олію, оцет, яблучний сік, сіль і мед.
Заправляємо салат заправкою, перемішуємо і подаємо.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.