Приготуйте на сніданок сендвіч крок-мадам.
Складові
Млинці пшеничні – 2 шт.


Шинка – 4 шматочки
Моцарелла – 200 г
Сметана – 50 г
Часник гранульований – 1 ч. л.
Гірчиця діжонська – 2 ч. л.
Яйця – 2 шт.
Масло вершкове – за смаком
Зелень – за смаком
Сіль – за смаком.
Покроковий рецепт
Сметану з’єднуємо з гірчицею і часником. Добре перемішуємо.
Сир натираємо на крупній тертці.
Одну половину млинця змащуємо сметанним соусом, посипаємо тертим сиром, викладаємо шматочки шинки, додаємо ще сир і накриваємо другою частиною млинця.
Викладаємо млинці на деко і відправляємо в розігріту до 250°С духовку. Залишаємо млинці у духовці до тих пір, поки сир не розплавиться. У цей час підсмажуємо на вершковому маслі яйця.
Готовий сендвіч подаємо разом із яєчнею.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.