20 Липня 2019
Новини

Саакашвілі із партією знявся із дострокових виборів до Ради

Саакашвілі із партією знявся із дострокових виборів до Ради

Саакашвілі тверезо оцінив свої сили.

Третій грузинський президент і колишній очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що його партія знімається з позачергових виборів до Верховної Ради, передає «24 канал».

Як підкреслив політик у своєму відеозверненні, одна із причин такого кроку – відповідно до останніх соцопитувань, його політсила не долає п’ятивідсотковий бар’єр, а отже, не проходить до нового парламенту.

За його словами, причина цього у тому, що його партії створювали численні проблеми: спершу не хотіли реєструвати, а потім заблокували рахунки. Тож у них не було достатньо часу запустити повноцінну передвиборчу кампанію.

Як варіант він закликав голосувати за тих людей, яких підтримує його партія та які йдуть за мажоритаркою, хоча вони не є членами його руху.

«Це все на благо України, адже ми всі хочемо, аби вона досягла успіху. Впродовж останнього тижня я їздив Україною та спілкувався з людьми, і зрозумів, що проблеми в Україні – величезні. Люди прагнуть змін і сподіваються, що ці вибори змінять ситуацію для них і для країни», – додав Саакашвілі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, дострокові вибори, міхеїл саакашвілі
В тему

Останні матеріали