19 Липня 2019
Новини

Під час протиаварійних робіт у львівському дитсадку робітника задавив бетонний блок

Під час протиаварійних робіт у львівському дитсадку робітника задавив бетонний блок

Це сталося через нещасний випадок.

Під час виконання аварійно-відновлювальних робіт на підпірній стінці в ЗДО № 92 на вул. Й.Сліпого, 11 стався нещасний випадок. В ході проведення протиаварійних робіт на працівника зсунувся бетонний блок, повідомляють у Львівській міськраді.

На місце події оперативно було викликано підрозділи ДСНС та швидку медичну допомогу. Втім, врятувати робітника не вдалося.

«Підпірна стінка в садочку № 92 була в поганому стані. Була створена комісія, яка визнала стінку аварійною. І нами було підготовлено документи на міську комісію ТЕБ та НС, де було прийнято рішення виділити кошти з резервного форду бюджету м. Львова для того, щоби ліквідувати аварійну ситуацію. Відповідно була визначена компанія для проведення протиаварійних робіт.

Зі слів завідувачки садочку, фірма підійшла до робіт відповідально, загородили повністю, щоб не було доступу дітям та стороннім особам до стінки, та почали ремонті роботи. Сьогодні під час виконання робіт на працівника зсунувся бетонний блок. На місце події оперативно було викликано підрозділи ДСНС та швидку медичну допомогу. Втім, врятувати робітника не вдалося», — повідомила Зоряна Довганик, начальниця управління освіти ЛМР.

Нагадаємо, згідно з рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення із аварійного стану підпірної стінки у дошкільному навчальному закладі № 92 на вулиці Й. Сліпого, 11 виконавчим комітетом ЛМР з резервного фонду міського бюджету м. Львова було виділено 341 тисяч 345 гривень.

Читайте також:

Через зсув піску на Рівненщині загинула дитина

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, НП, нещасний випадок, загибель
В тему