19 Липня 2019
Новини

Все через Парубія: Зеленський знову звинуватив нинішній парламент

Все через Парубія: Зеленський знову звинуватив нинішній парламент

Президент України Володимир Зеленський заявив, що буде говорити вже з новим складом Верховної Ради після виборів, а співробітництва зі спікером нинішнього складу парламенту не бачить.

Про це Зеленський заявив під час презентації мобільних житлових модулів у Міністерстві оборони України, - пише «Аspi news».

Президент зазначив, що пропонував народним депутатам знизити прохідний бар'єр, але вони відмовилися розглянути відповідний законопроєкт.

«Я дуже хотів знизити прохідний бар'єр. Це були наші дві пропозиції: давайте приберемо мажоритарників і знизимо бар'єр до 3%. Вони могли це зробити за 1, 2, 3 дні», - заявив Зеленський.

За словами президента, він робив ці пропозиції Парубію ще на першій зустрічі.

«На жаль, дуже багато партій не зможуть подолати бар'єр в 5% і це буде саме через пана Парубія. Після його останньої відповіді я не бачу ніякого сенсу продовжувати розмову. Ми будемо вже говорити з іншим парламентом», - сказав президент.

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбудуться дочасні вибори до Верховної Ради України за змішаною системою – половину депутатів обиратимуть за закритими партійними списками, а поливну – на мажоритарних округах.


 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори, закон, андрій парубій, володимир зеленський, вру
В тему