19 Липня 2019
Новини

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Приготуйте на сніданок корисний гарбузовий чізкейк абсолютно без цукру.

Складові

Запечений гарбуз – 350 г

Галетне печиво – 150 г              

Фініки – 150 г

Маскарпоне – 800 г

Яйця – 3 шт.

Апельсин – 1 шт.

Сік апельсина – 300 мл

Кукурудзяний крохмаль – 2 ст.л.

Мускатний горіх (мелений) – 1 г

Манна крупа – 2 ст. л.

Зірочка анісу – за смаком.

Форму для випічки обертаємо фольгою. У глибоке деко наливаємо окріп – це буде водяна баня. При випіканні форму з пирогом будемо ставити на деко з гарячою водою і всю цю конструкцію відправляти в духовку.

Як робити корж для гарбузового чізкейку

Крок 1. Фініки відокремлюємо від кісточок

Крок 2. Перемелюємо в комбайні галетное печиво. Додаємо фініки й перемелюємо до однорідної маси

Крок 3. Забиваємо одне яйце і перемішуємо. Отриману масу викладаємо нижнім шаром у форму для випікання.

Як готувати крем для гарбузового чізкейку

Крок 1. Сир маскарпоне збиваємо з цедрою апельсина, яйцями, крохмалем і м’якоттю гарбуза (100 г). Вливаємо апельсиновий сік (50 мл). Перемішуємо. Заливаємо в форму другим шаром

Крок 2. Ставимо форму з пирогом на водяну баню і відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів на 40 хвилин

Як готувати верхній шар гарбузового чізкейку

Крок 1. Перемелюємо запечений гарбуз, апельсиновий сік (250 мл), манку і мелений мускатний горіх в однорідну масу

Крок 2. Дістаємо з духовки двошаровий пиріг, заливаємо зверху третім шаром з гарбуза. Потім знову ставимо пиріг на водяну баню в духовку (170 градусів) ще на 20 хвилин

Крок 3. Подаємо пиріг охолодженим, прикрасивши кубиками карамелізованого гарбуза і зірочкою анісу

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, сніданок, харчування, рецепти
В тему