Твій корисний сніданок
Приготуйте на сніданок корисний гарбузовий чізкейк абсолютно без цукру.
Складові
Запечений гарбуз – 350 г
Галетне печиво – 150 г
Фініки – 150 г
Маскарпоне – 800 г
Яйця – 3 шт.
Апельсин – 1 шт.
Сік апельсина – 300 мл
Кукурудзяний крохмаль – 2 ст.л.
Мускатний горіх (мелений) – 1 г
Манна крупа – 2 ст. л.
Зірочка анісу – за смаком.
Форму для випічки обертаємо фольгою. У глибоке деко наливаємо окріп – це буде водяна баня. При випіканні форму з пирогом будемо ставити на деко з гарячою водою і всю цю конструкцію відправляти в духовку.
Як робити корж для гарбузового чізкейку
Крок 1. Фініки відокремлюємо від кісточок
Крок 2. Перемелюємо в комбайні галетное печиво. Додаємо фініки й перемелюємо до однорідної маси
Крок 3. Забиваємо одне яйце і перемішуємо. Отриману масу викладаємо нижнім шаром у форму для випікання.
Як готувати крем для гарбузового чізкейку
Крок 1. Сир маскарпоне збиваємо з цедрою апельсина, яйцями, крохмалем і м’якоттю гарбуза (100 г). Вливаємо апельсиновий сік (50 мл). Перемішуємо. Заливаємо в форму другим шаром
Крок 2. Ставимо форму з пирогом на водяну баню і відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів на 40 хвилин
Як готувати верхній шар гарбузового чізкейку
Крок 1. Перемелюємо запечений гарбуз, апельсиновий сік (250 мл), манку і мелений мускатний горіх в однорідну масу
Крок 2. Дістаємо з духовки двошаровий пиріг, заливаємо зверху третім шаром з гарбуза. Потім знову ставимо пиріг на водяну баню в духовку (170 градусів) ще на 20 хвилин
Крок 3. Подаємо пиріг охолодженим, прикрасивши кубиками карамелізованого гарбуза і зірочкою анісу
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.