18 Липня 2019
Новини

Ігровий майданчик став пасткою для дитини (фото, відео)

Ігровий майданчик став пасткою для дитини (фото, відео)

У вівторок, 16 липня, шестирічний хлопчик грався на дитячому майданчику і засунув голову в отвір в металевому навісі, але витягти її самостійно вже не міг. 

Про це повідомляє ДСНС.

На місце події виїхали рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники дуже акуратно почали операцію з визволення дитини.

З допомогою гідравлічного інструменту вони обережно, відкушуючи метал, розширили простір до розмірів, який дозволив безболісно звільнити голову хлопчика. В результаті події хлопчик не постраждав і відбувся легким переляком.

Як повідомило місцеве видання «Новий день», дитячий майданчик, встановлений на подвір’ї багатоповерхівки, перетворився на пастку для 6-річного хлопчика. Дитину врятувало те, що  поряд виявилися дорослі. Свідки терміново викликали рятувальників. Аби визволити малечу з халепи, ДСН-никам довелося добрих 15 хвилин відтискати метал аварійної конструкції.

Злощасний дитячий майданчик свого часу  встановив один із кандидатів у депутати, після чого про конструкцію забули. Майданчик не сертифікований і дірка в ньому може бути звичайною недоробкою зварювальників. Оскільки конструкція знаходиться на землі селищної ради, остання й несе відповідальність за подібні інциденти. Чи приберуть майданчик, який становить пряму загрозу для життя дітей, не відомо. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, залізна пастка, діти, херсон
В тему