18 Липня 2019
Новини

Дівчина дізналася про зраду хлопця за допомогою фітнес-трекера

Дівчина дізналася про зраду хлопця за допомогою фітнес-трекера

Що може бути страшніше за ревниву жінку? Її віддана подруга.

Дівчина була впевнена, що хлопець її ліпшої колежанки не вірний, і виявилася права. Її винахідливості позаздрить Шерлок Голмс, адже вона довела факт зради за допомогою звичайного фітнес-годинника, пише ресурс «Медіалікс».

Визнати, що тобі зраджують, дуже складно. Іноді інтуїція може щось підказувати, але все одно потрібні докази. Дівчина з Тайваню поділилася на популярному форумі Dcard історією про те, як допомогла найкращій подрузі вивести на чисту воду хлопця-зрадника за допомогою фітнес-трекера. Так, ви не помилилися, і вона детально розписала свій план.

У своєму пості від 13 липня дівчина написала, що вони з Анною (ім’я змінене) найкращі подружки з початкової школи. Анна зустрічалася зі своїм хлопцем із часів середньої школи, а потім вони разом вчилися в університеті. Закохані були парою протягом семи років і жили разом три роки після отримання диплома, а ще разом працювали на півночі.

У квітні хлопець Анни переїхав на південь для роботи на місяць. Їхні стосунки почали псуватися. Він ігнорував її протягом декількох годин і завжди поспішав, коли вона дзвонила йому. Однак молодий чоловік запевнив Анну, що все гаразд, і та повірила.

Її хлопець повернувся після відрядження, і якось Анна побачила, що він фліртував з іншою дівчиною в Інтернеті. Вона взяла його мобільний телефон і закинула йому це, але він усе заперечував і сказав, що це непорозуміння. Навіть звинуватив її в тому, що минулого разу в університеті у неї був схожий роман, у них виник конфлікт. «Вона дзвонила мені кожен день, щоб поплакатися, і я нічого не могла вдіяти, крім як утішати її», – зазначила авторка допису.

Нарешті тайванка придумала план, як вистежити зрадника. Оскільки Анни та її хлопець носили фітнес-трекери того ж бренду, а в мобільному додатку була функція, що дозволяє відстежувати статистику здоров’я, подруга вирішила використати це в своїх інтересах. Проаналізувавши статистику його сну, вона помітила, що у нього досить сталий режим. Але кожні чотири дні він не спав після півночі.

Дівчина дійшла висновку, що він проводить час зі своєю коханкою, і виклала свої здогадки Анні. З’ясувавши це, вони разом прийшли в квартиру його коханки і піймали їх на гарячому.

«Це було те, що я і передбачала: ми побачили, як коханці увійшли в квартиру, Анна розплакалася. Вона не могла повірити, що її хлопець дійсно зраджував їй, тож просто просиділа на сусідніх сходинках і плакала всю ніч», – історія завершилася сумно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, тайвань, Курйози
В тему