18 Липня 2019
Новини

Нічого святого: хлопчика пограбували по дорозі в магазин

Нічого святого: хлопчика пограбували по дорозі в магазин

У с. Одрадокам’янка, на Херсонщині, жертвою злочину став 10-річний хлопчик.

Дитина прямувала до магазинуза продуктами, - пише «Новий день».

Як це часто буває, вдома всі виявилися заклопотані, тому за продуктами відправили наймолодшого. Синові в руки мама вручила записку з переліком того, що треба купити, і 200 гривень однією купюрою, меншої в неї просто не виявилося, приказавши – ти ж решту обов’язково принеси!

Але додому малий повернувся і без грошей, і без покупок.

Зарюмсаний хлопчик шокував батьків – до магазину так і не дійшов. Дорогою до нього причепився невідомий і вихопив гроші, які разом із запискою так міцно стискав у руці.

Благо, дитина запам’ятала прикмети кривдника. За ними поліція, куди звернулася мати хлопчика, швидко встановила особу зловмисника. Це 44-річний безробітний, ввечері його затримали.

Цікаво, що чоловік, який пограбував неповнолітнього, судимий не був. Так зганьбитися в селі, де всі один одного знають, за якісь нещасні 200 гривень, ще треба вміти. Але сором – це ще не все, за свій вчинок чоловік відповідатиме перед законом.

Кримінальне провадження відкрите за ч.1 ст. 186 КК України – «Грабіж». Санкція статті коливається від штрафу до чотирьох років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, пограбування, затримання, діти, херсон
В тему