Цей рецепт – із Філіппін. Ця неповторна страва готується швидко, а її основним інгредієнтом є неймовірно корисний та улюблений злак.
Потіште себе та своїх близьких сніданком – кукурудзяні оладки по-філіппінськи.
Складові


Варені кукурудзяні качани – 6 шт.
Зелена цибуля – 30 г
Кефір – 100 мл
Борошно – 200 г
Яйце – 1 шт.
Огірок – 0,5 шт.
Йогурт – за смаком
Базилік – за смаком
Цукор – за смаком
Сода – 1 ч. л.
Перець – за смаком
Сіль – за смаком.
Як приготувати кукурудзяні оладки
Зрізаємо з кукурудзяних качанів зерна.
Окремо замішуємо тісто: кефір з’єднуємо з яйцем, цукром, содою, сіллю і борошном. У кінці додаємо кукурудзяні зерна та подрібнену цибулю.
У пательні розігріваємо олію, викладаємо в неї ложкою невеликі порції тіста й обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.
Готуємо соус. Йогурт змішуємо у блендері з листям базиліку та тертим огірком. Солимо та перчимо. Охолоджуємо соус у холодильнику.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.