17 Липня 2019
Новини

Злісний порушник ПДР і сімейний насильник: у Ковелі судили колишнього батюшку УПЦ МП

Злісний порушник ПДР і сімейний насильник: у Ковелі судили колишнього батюшку УПЦ МП

Колишній священник у центрі міста вчинив відразу два адміністративних правопорушення.

Управління патрульної поліції у Волинській області направило до суду матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності тимчасово не працюючого Степана Прища, який свого часу був у Ковелі настоятелем Свято-Миколаївської церкви УПЦ Московського патріархату, пише «Район.Ковель»

За даними поліції, 17 червня 2019 приблизно о 12:30, в Ковелі на вулиці Міцкевича, 1А (біля кафе Soprano) Степан Прищ керував легковим автомобілем Mitsubishi Galant та здійснив зупинку в дії дорожнього знака 3.34 (Зупинку заборонено). В ході перевірки документів патрульні встановили, що він не мав права на керування транспортними засобами, згідно з постановою головного державного виконавця від 31 січня 2019 року про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві керування транспортними засобами.

Правопорушник на виклик до суду не з’явився, хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений у передбаченому законом порядку, про що свідчить поштове повідомлення. Головуючого у справі суддю про причини неявки не повідомив.

Ковельський міськрайонний суд постановив: визнати Степана Прища винним у вчиненні правопорушення та накласти адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 грн, а також стягнути з нього на користь держави судовий збір у сумі 384 грн 20 коп.

Протягом 2016 – 2018 років священник Степан Прищ чотири рази притягувався до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 173-2 КУпАП (Вчинення насильства в сім’ї), а одного разу – за частиною 1 статті 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). Після чергового «зальоту» його було позбавлено права на служіння у церкві. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, ковель, релігія
В тему

Останні матеріали