15 Липня 2019
Новини

«Хто кращий?»: Полякова порівняла себе з овочем (фото)

«Хто кращий?»: Полякова порівняла себе з овочем (фото)

Відома поп-співачка повеселила підписників у мережі смішним конкурсом.

Подібними речами знаменитості займаються не часто, вона ж ніколи не ставила себе у рамки прийнятного. Оля Полякова завжди славилась унікальним почуттям гумору, цього ж разу суперблондинка перейшла межу та вирішила посміятись із себе. Якщо конкретніше – співачка порівняла себе із овочем, пише Voiceshowbiz.

Грубим, здавалось би на перший погляд, зрівнянням голосиста зірка не обмежилась. Із гучністю на своїй офіційній сторінці в Instagram Оля Полякова оголосила  неординарний конкурс. «Хто кращий?», – не без гумору співачка поцікавилась у своїх підписників. На щастя, переважна більшість користувачів сприйняла подібний пост належним чином.

По лівий бік кумедної публікації з’явився вкрай звабливий кадр Ольги Полякової у помаранчевій латексній міні-спідниці із чорним топом, по правий перед глядачем постала не надто звична морквинка. Як би це смішно не звучало, але типовий для всіх овоч за формою аж надто нагадує популярну українську співачку. Разом з тим, і колір вбрання зірки виявився оранжевим.

Що очікувано, певна частина шанувальників Полякової обрала не її, а «сексуальну» морквинку. Мовляв, вона не тільки приваблива, але й корисна для здоров’я та зору. Жарти жартами, а дехто розговорився не на сміх. Варто зауважити, що подібні фотоконкурси вже з’являлись у профілі співачки раніше. Серед конкурентів артистки був і Олег Винник, і Настя Каменських.

«Програла Насті, а тепер знайшла безпрограшний варіант. Не в образу, лише склалось таке враження», «Щонайменше, у морквинці більше вітамінів», «Морква, звісно, виглядає ефектніше, хоча й ноги не симетричні», – жовчно зазначають користувачі.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Итак конкурс! Кто краше?????

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему