15 Липня 2019
Новини

Під Києвом моторошна ДТП з участю маршрутки: троє загиблих, 18 травмованих (фото)

Під Києвом моторошна ДТП з участю маршрутки: троє загиблих, 18 травмованих (фото)

На під’їзді до столиці сталася смертельна ДТП з участю рейсового автобуса і легковика.

У понеділок, 15 липня, під Києвом, поблизу села Гурівщина, сталася масштабна ДТП за участю маршрутки Volkswagen LT і легковика Ford Mondeo. Аварія сталася близько 5:40, передає «Інформатор».

В результаті автотрощі на місці загинули двоє людей, ще 18 були госпіталізовані. На жаль, пізніше стало відомо, що ще один із постраждалих помер у кареті «швидкої».

Після прибуття екстрених служб, медики почали надавати першу допомогу постраждалим. Попередньо, мікроавтобус сполученням Львів – Київ і легковик їхали по Житомирській трасі в напрямку Києва. На 34-му кілометрі дороги сталося зіткнення двох транспортних засобів.

На жаль, водій і жінка-пасажир Ford загинули на місці. В екстреному порядку всіх постраждалих госпіталізували в лікарню. У легковику їхав ще один чоловік, його також забрали медики, але від отриманих травм він помер в кареті «швидкої».

В середньому, всі постраждалі молодого віку, 25 – 30 років. Їх госпіталізували в найближчі лікарні Києво-Святошинського району. Водія Volkswagen також госпіталізували. Станом на 08:00 рух по Житомирській трасі в бік Києва обмежено. Ділянку траси, де сталася аварія, перекрито поліцією. Утворився затор.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, Фото
В тему