15 Липня 2019
Новини

Кортеж Зеленського протаранив автобуси з дітьми (фото, відео)

Кортеж Зеленського протаранив автобуси з дітьми (фото, відео)

Вчора, 14 липня, у Запорізькій області трапилася ДТП за участю кортежу Зеленського. Авто з кортежу протаранили колону автобусів з дітьми, які поверталися з курортів.

Про це повідомляє «Країна».

Як повідомило видання, причиною ДТП став обгін колони автобусів легковими авто з кортежу.

В результаті події легковики з кортежу зазнали суттєвих пошкоджень, а один з автобусів потрапив в кювет. Як повідомила запорізька поліція, пасажири автобусів, в тому числі діти, не постраждали.

Як стало відомо «Країні» з джерел в Управлінні держохорони, обганяли колону два Volkswagen Touareg з кортежу Зеленського і бус служби безпеки президента. Вони поверталися до Києва, в той час як Зеленський полетів до столиці на літаку.

«В УДО через постійні люстрації зараз плутанина і бардак: з 30 водіїв у штаті зараз працює половина. Через брак кадрів і щільний графік водії не сплять цілодобово. Звідси - і ДТП», - додало джерело.

Нагадаємо, що кияни підловили президента України, який вибрався на дах парламенту в пошуках тла для гарного кадру.

Також ми писали, що під час робочої поїздки до Одеси президент України Володимир Зеленський встиг не тільки побувати в місцевому морському торговому порту, провести нараду, пожурити чиновників і пообіцяти невідворотність покарання за казнокрадство, а й скупатися.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, володимир зеленський, дтп, діти, Політика, запоріжжя
В тему