13 Липня 2019
Новини

Із гранатомета обстріляли будівлю телеканалу (фото)

Із гранатомета обстріляли будівлю телеканалу (фото)

У Києві правоохоронці розшукують зловмисника, який вистрілив у фасад будівлі телеканалу з гранатомета.

У результаті ніхто не постраждав. Подія кваліфікована як терористичний акт. У столиці введена спеціальна поліцейська операція для затримання стрільця, повідомляють у відділв комунікації поліції Києва.

О 3:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що місцеві мешканці чули звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі міста. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних.

Прибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі та оточили територію, прилеглу до місця злочину. При відпрацюванні знайшли відстріляний тубус гранатомета, який направлять на проведення експертизи.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

На даний час зусилля правоохоронців спрямовані за встановлення та затримання осіб, причетних до вчинення правопорушення, а також мотиви його скоєння.

Усі зібрані матеріали будуть за підслідністю передані у Службу безпеки України для подальшого розслідування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, Фото
В тему