12 Липня 2019
Новини

В поліції порахували, в якій з областей «працює» найбільше повій

В поліції порахували, в якій з областей «працює» найбільше повій

Правоохоронці розповіли, в якому з регіонів виявили найбільшу кількість проституток.

Із січня по липень поточного року найбільше осіб, що займалися проституцією, виявили в Одеській області – 138. Із цим показником курортна Одещина виявилася абсолютним лідером серед регіонів за кількістю «жриць кохання». Тоді як її антиподом стала Житомирщина, де за майже півроку піймали за протизаконним заняттям усього одну особу, пише УНН.

Такі дані у відповідь на журналістський запит надали у департаменті боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, Національної поліції.

Далі йде Дніпропетровщина, де за п’ять останніх місяців виявлено 38 осіб, що здійснили адміністративне правопорушення за статтею 181-1 КУпАП «Заняття проституцією». На третьому місці Київ із 37 пійманими «нічними метеликами».

При цьому за цей період найменше таких осіб виявили в Житомирській області – 1. У Київській області – 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській областях – по 3.

Всього в Одеській області зареєстрували 292 адміністративних правопорушення, в Миколаївській – 60, у Дніпропетровській – 58.

У той же час у Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, в Київській – 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській – по 3.

Торік за кількістю виявлених повій лідирувала Дніпропетровська область, де виявили 169 осіб, які займалися проституцією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, повія, проституція
В тему

Останні матеріали