Виявляється, на сніданок можна приготувати і подати піцу, але досить незвичайну.
Пропонуємо приготувати вівсяну піцу, рецепт якої пропонує сайт Smachno.
Складові.


Для основи:
Вівсяні пластівці – 80 г;
Яйце – 1 шт .;
Кефір – 130 – 150 мл;
Сіль, перець – за смаком;
Масло – для смаження (можна без масло, якщо у вас антипригарна сковорода).
Для начинки:
Томатний соус – 50 г;
Твердий сир – 70 г;
Зелень – за смаком і бажанням;
Помідор – 1 шт. (за бажанням).
Як приготувати вівсяну піцу на пательні
З’єднуємо всі інгредієнти для основи, добре перемішуємо.
Виливаємо тісто на гарячу і попередньо змащену невеликою кількістю масла або жиру пательню і смажимо млинець близько 5 хвилин під кришкою, поки тісто «не схопиться».
Змащуємо тісто томатним соусом. Накладаємо на нього тонко порізані скибочки помідора, потім посипаємо порізаною зеленню і потертим сиром. Накриваємо піцу кришкою і смажимо близько 5 хвилин, поки не розплавиться сир.
Даємо 5 хвилин, щоб сир застиг і схопився, потім перекладаємо готову піцу на тарілку, ріжемо на шматочки і подаємо до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.