11 Липня 2019
Новини

На Харківщині маніяк-рецидивіст викрав 19-річну дівчину і знущався над нею добу (фото)

На Харківщині маніяк-рецидивіст викрав 19-річну дівчину і знущався над нею добу (фото)

Раніше судимий насильник мучив викрадену студентку, насильно утримуючи в не відомому їй місці.

На Харківщині правоохоронці затримали рецидивіста-ґвалтівника, який упродовж доби знущався над 19-річною дівчиною, посилаючись на ГУ НП у регіоні, пишуть «Факти».

Як повідомляють правоохоронці, вирахували і затримали 54-річного злочинця, який раніше неодноразово потрапляв за ґрати за зґвалтування неповнолітніх, співробітники Первомайського відділу поліції.

Зі слів потерпілої, яку після доби знущань насильник випустив, кривдник утримував її у селі Сиваш, та в якій саме хаті – жертва не знала, адже зав’язав їй очі ганчіркою.

Співробітники сектору кримінальної поліції провели низку заходів і встановили схожого за описом дівчини чоловіка, якого пізніше упізнала потерпіла. У будинку, де ґвалтували дівчину, правоохоронці вилучили мотузку, якою її зв’язували, а також ніж, яким зловмисник порізав їй долоню.

Дані про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото
В тему