11 Липня 2019
Новини

У ЦВК назвали вартість виборчого бюлетеня

У ЦВК назвали вартість виборчого бюлетеня

Ціна виготовлення свідоцтва для письмового волевиявлення виборця залежить від формату документа.

Центральна виборча комісія назвала вартість одного примірника бюлетеня – вона становить кілька гривень і залежить від формату, пише ТСН.

Про це розповіли на брифінгу ЦВК 11 липня.

Так, виготовлення виборчого бюлетеня в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі за один примірник обходиться за 4,2 грн. В одномандатних залежно від формату вартість варіюється від мінімальної у 2,28 грн до максимальної у 4,68 грн.

Раніше Центральна виборча комісія затвердила форму і текст двох бюлетенів на позачергових виборах до Верховної Ради – по мажоритарних округах та в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Зокрема, Партії отримали свої номери у виборчому бюлетені. Повний список Партії отримали свої номери у виборчому бюлетені. Повний список в одному бюлетені буде список із 21 політичної партії. Їхній перелік та порядковість – за цим посиланням. Розмір бюлетеня – 20 на 60 сантиметрів. Він буде блакитно-сірого кольору.

Бюлетенів, де слід буде обрати кандидата в депутата, буде 199 різновидів – за кількістю одномандатних виборчих округів. Їхні розміри залежатимуть від кількості кандидатів в окрузі: до 6 кандидатів – 20 на 20 см, до 11 кандидатів – 20 на 30 см, до 18 кандидатів –20 на 40 см, до 33 кандидатів – 20 на 60 см, до 50 кандидатів – 20 на 80 см. Такі бюлетені будуть пісочного кольору.

Читайте ткож:

ЦВК виділила партіям по 60 хвилин на агітацію на телебаченні та радіо

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, цвк, вибори, вибори, ціни
В тему