10 Липня 2019
Новини

На Херсонщині знайшли мертвими жінку та двох синів: самогубство чи загадкове вбивство?

На Херсонщині знайшли мертвими жінку та двох синів: самогубство чи загадкове вбивство?

На Херсонщині, у курортному Скадовську, в орендованій квартирі виявили мертвими жінку з целофановим пакетом на голові та її дітей.

Загиблою виявилася 34-річна Ольга Буніна. У Херсоні мала ріелторське агентство. З чоловіком – розлучилась. Саме колишній чоловік знайшов тіла, йдеться у ТСН.

Мати із двома синами приїхали на відпочинок з Херсона. Оселилися в будинку усього за 500 метрів від моря. Невдовзі після приїзду їх знайшли мертвими. У жінки - поліетиленовий пакет на голові. Її сини лежали поруч. Жінці було 34 роки. Її дітям - сім та дев'ять років.

Власник житла, яке винайняла родина, місцевий житель. Чоловік - колишній податківець, який придбав квартиру, аби здавати її. На маму з двома хлопчиками ніхто не звернув уваги, бо в цей час у курортному містечку чимало гостей.

«Тут у багатьох квартирах живуть відпочивальники. Але хто вони – ми не знаємо», - каже місцева мешканка.

У день загибелі матері з синами ніхто не бачив. У квартирі, кажуть сусіди, було тихо. Тіла знайшов колишній чоловік загиблої. Як стало відомо, він приїхав на море провідати дітей. Мовляв, довгий час не міг з ними зв'язатися.

«Під час огляду на тілах загиблих видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Наявні ознаки асфіксії у жінки. Трупи направлені в бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті», - розповіла речниця ГУНП у Херсонській області Ірина Атаманенко.

За попередніми даними експертів, спочатку померли діти, а потім – мама. Будинком, де сталася трагедія, ширяться чутки: «Кажуть, що вона отруїла дітей. Діти заснули, а вона одягнула мішок на голову і задушилася сама».

Правоохоронці опитують жителів мікрорайону. Вилучають відео з камер відеоспостереження. Від чого загинули мама і діти, обіцяють розказати тільки після судмедекспертизи. Попередньо - на тілах слідів боротьби чи насильницької смерті не виявлено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, вбивство, херсон
В тему