9 Липня 2019
Новини

Маленька дівчинка, яку покинули в магазині, поставила «на вуха» всю поліцію (фото)

Маленька дівчинка, яку покинули в магазині, поставила «на вуха» всю поліцію (фото)

У Львові маленьку дівчинку покинули в магазині, після чого працівники ювенальної превенції Галицького відділу поліції забрали дитину до відділу, а правоохоронці звернулися до українців з проханням допомогти встановити батьків малятка.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Пізніше з’ясувалося, що 3-річну дівчинку батько залишив зі своїм другом, який зайшов з дитиною в магазин на вулиці Куліша і просто покинув там. Чоловіка з дівчинкою в магазині зняла камера відеоспостереження, встановлена біля продавців.

Дивна історія з кинутим дитиною поставила «на вуха» поліцію області. Дівчинка нічого не говорила, і правоохоронці просили відгукнутися всіх, кому відомо ім'я та адресу проживання малятка або його рідних. Вирішувалося питання про приміщення її в Будинок дитини.

Спочатку вважалося, що це дитина з Зарудців, і її удочерила з сестрою сім'я зі Львова. Пізніше ця інформація не підтвердилася.

Згодом знайшовся батько дівчинки разом з бабусею, мати померла в минулому році в серпні.

Зараз дитина залишиться в притулку.

Користувачі мережі обурюються таким ставленням дорослого до дитини і дивуються, чому батько дівчинки залишив її з таким «відповідальним» другом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейське свавілля у Вінниці: «коп» бив чоловіка кийком і змусив присідати (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП, Фото
В тему

Останні матеріали