9 Липня 2019
Новини

Дружина і доросла донька: Вакарчук вперше показав свою сім’ю

Дружина і доросла донька: Вакарчук вперше показав свою сім’ю

Зі своєю Лялею Славко познайомився, ще будучи студентом.

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» і лідер політичної партії «Голос» Святослав Вакарчук, який балотуватиметься у нардепи на дочасних виборах у парламент, уперше показав свою сім’ю – доньку і дружину

Рідкісним фото музикант і тепер уже політик поділився в своєму Instagram, сторінку в якому завів не так давно. У соцмережу Славко виклав колаж із рідними людьми – дружиною Лялею Фонарьовою, з якою вони вже 19 років, і донькою Діаною. Цей пост співак-політик приурочив до Дня родини, який українці відзначають сьогодні, 8 липня.

«Якби не моя сім’я, я не став би тим, ким є зараз. Дякую вам, мої рідні! ?», – такий зворушливий підпис, адресований двом улюбленим жінкам, залишив Вакарчук під фото.

Відзначимо, що Діані уже 26 років, вона є донькою Фонарьової  від першого шлюбу із підприємцем Володимиром Тарасюком. Досі Вакарчук свого особистого життя не афішував і волів не говорити про кохану жінку і дитину, яку виростив. За даними ЗМІ, пара разом ще зі студентської пори, а розписалася офіційно і відгуляла скромне весілля в 2015 році.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд, святослав вакарчук
В тему

Останні матеріали