9 Липня 2019
Новини

Одесит ґвалтував 8-річну доньку цивільної дружини, поки та лікувалася від раку

Одесит ґвалтував 8-річну доньку цивільної дружини, поки та лікувалася від раку

Поки жінка боролася з онкологією, над її дитиною глумився співмешканець. 

Про цей інцидент повідомив у своєму Facebook перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

«Сьогодні Приморський районний суд Одеси обрав запобіжний захід у вигляді арешту 45-річному покидьку, який протягом тривалого часу ґвалтував 8-річну дитину своєї співмешканки, поки остання боролася з онкологічним захворюванням», – написав у соцмережі поліцейський чиновник.

За його даними, про те, що цивільний чоловік творив з її дитиною, жінка дізналася від доньки вже після того, як вони зі співмешканцем розійшлися. «Коли він приїхав говорити про повернення до спільного проживання, то вже дев’ятирічна дитина не витерпіла і розповіла про ґвалтування та знущання над нею протягом тривалого часу», – пише Аброськін.

За інформацією поліції, всі слова маленької дівчинки підтверджені відповідними експертизами. Педофіла заарештували.

Та згодом той вийде і знайде вже іншу жінку з іншою дитиною, упевнений В’ячеслав Аброськін. А тому вкотре закликає громадськість, а надто народних депутатів Верховної Ради підтримати ухвалення законопроекту № 6607, який передбачає відкритий реєстр осіб, засуджених за статеві злочини щодо дітей.

«Відкритий реєстр, насамперед, потрібний, щоб покидьки, саме засуджені за статеві злочини відносно дітей, були відомі, щоб будь-яка жінка, яка вирішить зв’язати своє життя з такою людиною, знала, на що вона прирікає свою дитину», – аргументує свої позицію перший зам глави НПУ. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, педофіли, одеса
В тему