9 Липня 2019
Новини

Трагедія на трасі Київ-Чоп: спалахнув «газик» із військовими-контрактниками (фото)

Трагедія на трасі Київ-Чоп: спалахнув «газик» із військовими-контрактниками (фото)

В пожежі на автотранспорті загинули і постраждали військовослужбовці ЗСУ.

У ніч на вівторок, 9 липня, на автодорозі М-06 Київ–Чоп (на 65-иму кілометрі в напрямку столиці) у дорожньо-транспортну пригоду потрапило авто ГАЗ-32 223 із військовослужбовцями-контрактниками, повідомляє Головне управління Нацполіції у Київській області.

Транспортний засіб спалахнув, у вогні загинуло двоє військових ЗСУ, ще один потрапив до лікарні. За попередніми даними правоохоронців, водій автомобіля Toyota не обрав безпечну швидкість руху і протаранив армійського «газика», який рухався по зустрічній.

«У результаті ДТП сталося загоряння автомобіля ГАЗ, де перебували дев’ятеро солдатів контрактної служби Збройних сил України. Двоє з них, що перебували у відсіку для конвоювання засуджених, згоріли на місці пригоди. Водійя-військовослужбовець госпіталізований із травмами нижніх кінцівок», – повідомляють у поліції.

Поліцейські затримали 360річного водія Toyota. Обидва транспортних засоби вилучені як докази. Відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, Фото
В тему