Крім варіння та приготування на сковороді, яйця можна запекти у формочках.
При цьому ви можете додати до них улюблені спеції та зелень, а також твердий сир. Пропонуємо приготувати яйця, запечені з зеленню петрушки, адже це просто та смачно, повідомляє сайт Євгена Клопотенка.
Cкладові


4 яйця
50 г петрушку (листя)
30 г вершкового масла
за смаком сіль та перець
Покроковий рецепт
Розігрійте духовку до 180 градусів. Листя петрушки помийте й подрібніть ножем. Викладіть у невеличкі керамічні ємності по невеличкому шматочку вершкового масла.
Потім викладіть подрібнену зелень петрушки, потім розбийте у кожну форму по одному яйцю, додайте сіль та перець. Запікайте у духовці протягом 10 хвилин.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.