7 Липня 2019
Новини

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок

Крім варіння та приготування на сковороді, яйця можна запекти у формочках.

При цьому ви можете додати до них улюблені спеції та зелень, а також твердий сир. Пропонуємо приготувати яйця, запечені з зеленню петрушки, адже це просто та смачно, повідомляє сайт Євгена Клопотенка.

Cкладові

    4 яйця

    50 г петрушку (листя)

    30 г вершкового масла

    за смаком сіль та перець

Покроковий рецепт

    Розігрійте духовку до 180 градусів. Листя петрушки помийте й подрібніть ножем. Викладіть у невеличкі керамічні ємності по невеличкому шматочку вершкового масла.

    Потім викладіть подрібнену зелень петрушки, потім розбийте у кожну форму по одному яйцю, додайте сіль та перець. Запікайте у духовці протягом 10 хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, сніданок, харчування, рецепти
В тему